FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
להתרחק בימים אלו מאוכלוסיה עוינת
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הגיגים ותחזיות של אייל הירושלמי גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 11/01/09 14:50   נושא ההודעה: להתרחק בימים אלו מאוכלוסיה עוינת הגב עם ציטוט

לצערי הרב למרות שנים של ידידות טובה עם האוכלוסיה הערבית בעבודה שלי אני מרגיש מיום שהתחילה פעולת בעזה ניקור מסוים השפעת התיקשורת.
לצערי אני לא חושב שזה הזמן שנטייל בשטחים מימזרח לירושלים גם אם האוכלוסיה שם דלילה יחסית.
יש מספיק מסלולים בגולן בגליל שמזג האוויר יפה שם מובטח שם.
ולא בטוח שבזמן תאריכי טיולי הצפון יפול מזג האוויר יפה כמו בסוף שבוע זה.
מומלץ להכנס לקישורים שלי בעודעה הקודמת בקשר למשבר המים.
תיכתבו תגיבו.גם להנהלה
עידן וקסלר

הודעהפורסם: 12/01/09 10:40   נושא ההודעה: נכון מאוד... הגב עם ציטוט

מעוניין להצטרף להצעתו של אייל הירושלמי, האיזור לא נראה ידידותי במיוחד, ולא הייתי מעוניין שבגדדי ירוץ אחרי בגבעות (-: ....
להזכירכם את נסיון הצתת תחנת הדלק שבוע שעבר:http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3652750,00.html
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 12/01/09 15:16   נושא ההודעה: נקווה שישנו לגליל לגולן ותיקוותי הגב עם ציטוט

נקווה שישנו לגליל לגולן הזדנמנות שיש מזג האוויר יפה. בסוף סוף סוף שירדו גשמים על תאריכי טיולי הצפון יעבירו שוב טיול לדרום כך שבסוף כמו שנים קודמות רוב הטיולים לדרום.
מעביר קישור מפחיד לאזור זה.
http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGIR_enIL218IL218&q=%d7%a8%d7%a6%d7%97+%d7%91%d7%95%d7%93%d7%99+%d7%a7%d7%9c%d7%98
נקווה שתיכתבו לי אזה טיול יפה הפסדתי.זה החשוב.
שרון הבר

הודעהפורסם: 13/01/09 19:12   נושא ההודעה: לא חסרים מסלולים בנגב הגב עם ציטוט

תמהני מדוע שינו יעד הטיול מעריף - כרכום דווקא לאיזור זה. הייתי בציפיה לטיול גדול בנגב בארץ בראשית, ולכן השינוי הזה מכעיס אותי. אם לא מתאפשר לטייל ביעד המקורי יכלו לבחור מסלולים במקום אחר בנגב. אמנם איני שותף כל כך לפחדים של אייל כוהן ישר אבל ההחלפה בכל זאת מכעיסה אותי. וגם כי היה מתאים לי להיות שם (בעריף-כרכום) עם מויש, ונראה שזה כבר לא הולך להיות.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 14/01/09 12:57   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לכל הדואגים,

שכחתי לציין בהודעה, שעקב החששות המסלול לא יתחיל במזרח ירושלים אלא סמוך למעלה אדומים. ביתר המסלול לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

לגבי למה לא נבחר מסלול אחר בנגב -

הנגב המערבי סגור. נכון שאנחנו נוהגים לטייל בחופשיות בלי לשאול אף אחד, אבל עכשיו הצבא הרבה פחות סבלני ובסבירות גבוהה לא יתנו לאוטובוס להכנס לאזורים הסגורים. חבל להפסיק טיול באמצע כי האוטובוס לא יכול להוריד אותנו או לאסוף אותנו. זה גם לא הזמן להטריד את הצבא בויכוחים אם אפשר או אי-אפשר לטייל במקום כזה או אחר.

טיולים באזורי "בראשית" אחרים היו בשנה שעברה, היו השנה וצריך לשמור מסלולים גם לשנים הבאות, כדי שלא נאלץ לחזור על מסלולים לאחר שנים ספורות.

כל ההחלטות בחוג מתקבלות לאחר מחשבה ושיקול דעת, ולא סתם בשליפה. יתכן שלפעמים ההחלטות לא אופטימליות, אבל הכל נעשה בכוונה טובה ולאחר התייעצות בין מספר אנשים.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 18/01/09 19:58   נושא ההודעה: שמעתי שהייה לכם מצוין הגב עם ציטוט

משמח שהייה לכם מצוין.למרות שלא נתנו לכם לטייל בכל מקום.
לפני שנים הלכתי מירושלים ליריחו בודי קלט לכל אורכו ועוד אכלנו בעיר עריחו היפה ביותר לפני שניסגרה לישראלים פעם היו ימים טובים.
בתיקווה שניפגש במקומות היפים בארץ.
אבירם

הודעהפורסם: 14/02/09 23:40   נושא ההודעה: אני מציע להפסיק לרעוד מפחד למראה של ערבי הגב עם ציטוט

הגיע הזמן שתרגישו שזאת הארץ שלכם, ושאתם אינכם אורחים פה, אלא רצויים עד מאד. ורק אז, תבינו, שאפשר לטייל בכל מקום, מבלי לבקש אישור מאף אחד. קחו נשק ותטיילו. לידיעתכם, יש המון חבר'ה שעושים את זה. ובהמון מסגרות. אני לא מציע לטייל לבד, אלא בקבוצה, קחו 2-3 נשקים ארוכים ותהיו בריאים
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא MSN Messenger
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 14/02/09 23:55   נושא ההודעה: קבוצה או לבד הגב עם ציטוט

פעמים רבות הרגשתי שאני מטייל לבד . שכולם רצים או שאני רץ או שיש רווחים גדולים.
בנגב זה סבבה מרחבים שאני בטוח שימצא את הקבוצה.וקצת שקט.
אבל בשומרון לחשוב על זה אולי מושפעה מהתיקשורת.
בלי קשר.
אתמול הייתה שירפה גדולה בברקן.
נקווה מאוד שניפגש בטיולים הבאים
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הגיגים ותחזיות של אייל הירושלמי כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה