צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 11/01/09 14:50 נושא ההודעה: להתרחק בימים אלו מאוכלוסיה עוינת |
|
|
לצערי הרב למרות שנים של ידידות טובה עם האוכלוסיה הערבית בעבודה שלי אני מרגיש מיום שהתחילה פעולת בעזה ניקור מסוים השפעת התיקשורת.
לצערי אני לא חושב שזה הזמן שנטייל בשטחים מימזרח לירושלים גם אם האוכלוסיה שם דלילה יחסית.
יש מספיק מסלולים בגולן בגליל שמזג האוויר יפה שם מובטח שם.
ולא בטוח שבזמן תאריכי טיולי הצפון יפול מזג האוויר יפה כמו בסוף שבוע זה.
מומלץ להכנס לקישורים שלי בעודעה הקודמת בקשר למשבר המים.
תיכתבו תגיבו.גם להנהלה _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
עידן וקסלר
|
פורסם: 12/01/09 10:40 נושא ההודעה: נכון מאוד... |
|
|
מעוניין להצטרף להצעתו של אייל הירושלמי, האיזור לא נראה ידידותי במיוחד, ולא הייתי מעוניין שבגדדי ירוץ אחרי בגבעות (-: ....
להזכירכם את נסיון הצתת תחנת הדלק שבוע שעבר:http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3652750,00.html |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 13/01/09 19:12 נושא ההודעה: לא חסרים מסלולים בנגב |
|
|
תמהני מדוע שינו יעד הטיול מעריף - כרכום דווקא לאיזור זה. הייתי בציפיה לטיול גדול בנגב בארץ בראשית, ולכן השינוי הזה מכעיס אותי. אם לא מתאפשר לטייל ביעד המקורי יכלו לבחור מסלולים במקום אחר בנגב. אמנם איני שותף כל כך לפחדים של אייל כוהן ישר אבל ההחלפה בכל זאת מכעיסה אותי. וגם כי היה מתאים לי להיות שם (בעריף-כרכום) עם מויש, ונראה שזה כבר לא הולך להיות. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 14/01/09 12:57 נושא ההודעה: |
|
|
לכל הדואגים,
שכחתי לציין בהודעה, שעקב החששות המסלול לא יתחיל במזרח ירושלים אלא סמוך למעלה אדומים. ביתר המסלול לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.
לגבי למה לא נבחר מסלול אחר בנגב -
הנגב המערבי סגור. נכון שאנחנו נוהגים לטייל בחופשיות בלי לשאול אף אחד, אבל עכשיו הצבא הרבה פחות סבלני ובסבירות גבוהה לא יתנו לאוטובוס להכנס לאזורים הסגורים. חבל להפסיק טיול באמצע כי האוטובוס לא יכול להוריד אותנו או לאסוף אותנו. זה גם לא הזמן להטריד את הצבא בויכוחים אם אפשר או אי-אפשר לטייל במקום כזה או אחר.
טיולים באזורי "בראשית" אחרים היו בשנה שעברה, היו השנה וצריך לשמור מסלולים גם לשנים הבאות, כדי שלא נאלץ לחזור על מסלולים לאחר שנים ספורות.
כל ההחלטות בחוג מתקבלות לאחר מחשבה ושיקול דעת, ולא סתם בשליפה. יתכן שלפעמים ההחלטות לא אופטימליות, אבל הכל נעשה בכוונה טובה ולאחר התייעצות בין מספר אנשים. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 18/01/09 19:58 נושא ההודעה: שמעתי שהייה לכם מצוין |
|
|
משמח שהייה לכם מצוין.למרות שלא נתנו לכם לטייל בכל מקום.
לפני שנים הלכתי מירושלים ליריחו בודי קלט לכל אורכו ועוד אכלנו בעיר עריחו היפה ביותר לפני שניסגרה לישראלים פעם היו ימים טובים.
בתיקווה שניפגש במקומות היפים בארץ. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אבירם
|
פורסם: 14/02/09 23:40 נושא ההודעה: אני מציע להפסיק לרעוד מפחד למראה של ערבי |
|
|
הגיע הזמן שתרגישו שזאת הארץ שלכם, ושאתם אינכם אורחים פה, אלא רצויים עד מאד. ורק אז, תבינו, שאפשר לטייל בכל מקום, מבלי לבקש אישור מאף אחד. קחו נשק ותטיילו. לידיעתכם, יש המון חבר'ה שעושים את זה. ובהמון מסגרות. אני לא מציע לטייל לבד, אלא בקבוצה, קחו 2-3 נשקים ארוכים ותהיו בריאים _________________ אבירם פוליטי
הרצליה, ישראל |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 14/02/09 23:55 נושא ההודעה: קבוצה או לבד |
|
|
פעמים רבות הרגשתי שאני מטייל לבד . שכולם רצים או שאני רץ או שיש רווחים גדולים.
בנגב זה סבבה מרחבים שאני בטוח שימצא את הקבוצה.וקצת שקט.
אבל בשומרון לחשוב על זה אולי מושפעה מהתיקשורת.
בלי קשר.
אתמול הייתה שירפה גדולה בברקן.
נקווה מאוד שניפגש בטיולים הבאים _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|